Arrangementen

Oldtimers huren wordt met een arrangement nog leuker. Puzzeltochten, toeristische routes, tailor made programma’s of combinaties met de activiteiten van Bleekemolens Race Planet, het kan allemaal. Voor het boeken van een arrangement kunt u contact met ons opnemen.

Maak jouw klassiekerrit helemaal compleet

Prijzen voor een classic car rit beginnen vanaf € 690,- per auto en € 230,- per klassieke motorfiets met eventuele zijspan, met minimaal 5 auto’s. Bij meer auto’s zijn er natuurlijke scherpere tarieven mogelijk. Dit is op basis van een compleet uitgezette rit van 50 kilometer vanuit de standplaatsen in Amsterdam of op Circuit Zandvoort, inclusief begeleiding onderweg. Voor meer informatie over de mogelijkheden, zoals andere vertrek- en eindpunten of de verschillende arrangementen kun je contact met ons opnemen.

arrangement-puzzeltocht

Puzzeltochten

Wat maakt een klassieker rit uitdagender dan een goede puzzeltocht? Met een uitdagend programma gaan de deelnemers op pad om de route zo goed mogelijk af te leggen. Toch deze afslag naar links of pas bij het volgende bord? Alleen door goed samen te werken kan een team de rit als beste afleggen en de eerste prijs winnen.

Deelnemers leren elkaar beter kennen waardoor het een leuke manier van teambuilding is met een personeelsuitje of om een betere band met klanten en relaties op te bouwen. De dag wordt natuurlijk afgesloten met een prijsuitreiking.

Ik wil meer weten
arrangement-toeristische-route

Toeristische route

Een mooie klassieker, lekker weer en een goede route. Wij weten de leukste weggetjes te vinden waar je optimaal kunt genieten van oldtimers. Rijden over rustige paden die kronkelend door het landschap gaan met groene bossen en verre uitzichten over landerijen met karakteristieke huizen. Een betere ervaring krijg je niet als je op zoek bent naar een ontspannende dag toeren met klassiekers.

Optioneel kan de route uitgebreid worden met een bezoek aan een (auto)museum of met een lekkere borrel of lunch. Vraag naar de mogelijkheden.

Ik wil meer weten
arrangement-tailor-made

Tailor Made

Met een Tailor Made programma wordt de dag compleet naar wens verzorgd. Bezoek bijvoorbeeld onderweg een (auto)museum of nuttig een uitgebreide lunch. Een complete dag plezier om klanten, relaties en personeel nog meer te laten genieten.

Informeer naar de mogelijkheden voor een Tailor Made programma door contact met ons op te nemen.

Ik wil meer weten
arrangement-race-planet

Bleekemolens Race Planet

De passie voor auto’s van Michael, Sebastiaan en Jeroen Bleekemolen blijkt niet alleen uit deze collectie oldtimers, maar ook uit de activiteiten van Bleekemolens Race Planet op Circuit Zandvoort en de kartcentra in Amsterdam en Delft.

Combineer het huren van klassiekers met een unieke Race Experience op het legendarische circuit in de duinen of met karten, bowlen, rollerskaten of lasergamen bij de locaties in Amsterdam en Delft.

Ik wil meer weten

Een arrangement boeken?

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de collectie?

Bekijk de klassiekers