Arrangementen

Oldtimers huren wordt met een arrangement nog leuker. Wij hebben twee mooie arrangementen samengesteld voor een complete klassiekerrit. Daarnaast kunnen we ook geheel naar wens een tailor made programma opzetten of zijn de arrangementen te combineren met de activiteiten van Bleekemolens Race Planet. Voor het boeken van een arrangement kunt u contact met ons opnemen.

Maak jouw klassiekerrit helemaal compleet

Prijzen voor een classic car rit beginnen vanaf € 395,- per auto, met minimaal 6 auto’s. Bij meer auto’s zijn er natuurlijke scherpere tarieven mogelijk. Dit is op basis van een compleet uitgezette rit vanuit de standplaats in Zandvoort, inclusief begeleiding onderweg. Voor meer informatie over de mogelijkheden, zoals andere vertrek- en eindpunten of de verschillende arrangementen kun je contact met ons opnemen.

Rij zelf met een Jaguar E-type Roadster tijdens een klassieker arrangement

Classic Car Rally

Maak een geweldige klassiekerrit met de Classic Car Rally. Tijdens het arrangement leggen de team een route af volgens een routeboek. Het team dat de rally als beste aflegt, gaat er met de prijs vandoor. Een goede uitdaging om samen te werken en op een ontspannen manier elkaar beter te leren kennen. Daardoor geweldig als personeelsfeest of als relatiedag. Natuurlijk beleeft iedereen een geweldige dag in de mooiste oldtimers door het Nederlandse landschap. Een ervaring om nooit te vergeten.

Tarief

Tarief per auto (min. 6 auto’s per rally): € 395,-
Per auto kunnen twee personen deelnemen
Extra deelnemers zijn natuurlijk mogelijk (€ 15,- p.p.)

Ik wil meer weten
Jaguar Xk120 voor het sterrenrestaurant Duin en Kruidberg tijdens een oldtimerrally

Exclusieve Classic Car Rally

Beleef de omgeving van Zandvoort met het meest complete arrangement! In teams volg je het routeboek en zo kom je op de mooiste locaties. Bovendien bezoek je een historische molen met rondleiding en ga je lunchen bij een goed restaurant. Afsluitend is er natuurlijk ook een prijsuitreiking voor het beste team. Oftewel, de Exclusieve Classic Car Rally is het ultieme arrangement voor een klassiekerrit, top als personeelsuitje of relatiedag met klanten en relaties.

Tarieven

Tarief per auto (min. 6 auto’s per rally): € 690,-
Per auto kunnen twee personen deelnemen
Lunchkosten worden doorberekend. Extra deelnemers zijn natuurlijk mogelijk (€ 35,50 p.p.)

Ik wil meer weten
Detailfoto Jaguar Mark 2 met Jaguar logo boven de gril op de motorkap

Tailor Made

Met een Tailor Made programma wordt de dag compleet naar wens verzorgd. Bezoek bijvoorbeeld onderweg een (auto)museum of nuttig een uitgebreide lunch. Een complete dag plezier om klanten, relaties en personeel nog meer te laten genieten.

Informeer naar de mogelijkheden voor een Tailor Made programma door contact met ons op te nemen.

Ik wil meer weten
Race Experience op Circuit Zandvoort bij Bleekemolens Race Planet met Lamborghini's

Bleekemolens Race Planet

De passie voor auto’s van Michael, Sebastiaan en Jeroen Bleekemolen blijkt niet alleen uit deze collectie oldtimers, maar ook uit de activiteiten van Bleekemolens Race Planet op Circuit Zandvoort en de kartcentra in Amsterdam en Delft.

Combineer het huren van klassiekers met een unieke Race Experience op het legendarische circuit in de duinen of met karten, bowlen, rollerskaten of lasergamen bij de locaties in Amsterdam en Delft.

Ik wil meer weten

Een arrangement boeken?

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de collectie?

Bekijk de klassiekers