Exclusieve Classic Car Rally

De ultieme manier  van klassieker rijden. Met de Exclusieve Classic Car Rally beleef je een complete dag in de mooiste oldtimers. Rij met klanten, relaties, collega’s of vrienden over de mooiste wegen van Noord-Holland en bezoek een historische locatie. Een lunch bij een goed restaurant maakt de dag natuurlijk helemaal compleet.

Een compleet arrangement met de mooiste oldtimers

Een complete dag met de mooiste oldtimers op pad? Met het Exclusieve Classic Car Rally arrangement kom je op de mooiste plekken rond Zandvoort. Stap in de geweldige klassieke auto’s samen met jouw relaties, klanten, vrienden, collega’s of noem het maar op. Tijdens de rit wordt onder andere een historische molen bezocht met een rondleiding en lunch je bij een goed restaurant. Bezoek na de rally de werkplaats van Team Bleekemolen en ontdek de wereld van het raceteam. Natuurlijk wordt de dag afgesloten met een prijsuitreiking voor het team dat de rally het beste afgelegd heeft. Om die winst te bereiken moet er natuurlijk samengewerkt worden. Daarom is het een geweldig arrangement voor bijvoorbeeld een relatiedag of personeelsfeest, waarin de deelnemers elkaar in de ontspannen sfeer van de rally elkaar beter leren kennen.

MG TF tijdens een klassiekerrally op de parkeerplaats rond Zandvoort

Hoe ziet de rally eruit?

Ontvangst vindt plaats bij Villa Bleek, de residence van Michael Bleekemolen. U krijgt hier koffie met versnaperingen en een kleine rondleiding. Vanaf hier gaat de rally, na uitleg van de rit en auto’s, beginnen.

Tijdens de route worden de mooiste wegen en paden rondom Zandvoort aangedaan. De pauze vindt plaats bij de historische molen van Santpoort die nog steeds in werking is. De molenaar geeft jullie een leuke rondleiding en legt alles uit over deze locatie. Vervolgens wordt er geluncht bij een goed restaurant. Tijdens de heerlijke maaltijd kunnen de deelnemers al hun ervaringen het rijden in klassieke auto’s aan elkaar delen.

Met het tweede routeboek wordt de rally na de lunch weer opgepakt. Het einde van de route is bij de werkplaats van Team Bleekemolen. Daar wordt rondleiding gegeven en vindt de prijsuitreiking van de rally plaats onder het genot van een lekkere borrel. Verschillende dranken uit de Hollandse bar worden geserveerd met koude borrelhapjes. Hiermee kunnen de deelnemers nog even fijn naborrelen en de ervaringen van deze geweldige rally bespreken met elkaar.

Bekijk hier onze auto's
Rolls Royce Silver Cloud tijdens klassiekerrit voor het sterrenrestaurant Duin en Kruidberg

Tarieven

De Exclusieve Classic Car Rally kost € 690,- per auto. Er is een minimum van 4 auto’s per rally, maar natuurlijk kunnen er meer auto’s ingezet worden. Per auto kunnen twee personen deelnemen. Zijn er meer deelnemers per auto? Dat kan! Wel rekenen wij € 37,50 per extra deelnemer. Eventuele extra kosten van de lunch worden doorberekend op basis van nacalculatie.

Daarnaast kan er ook een route volledig op maat gemaakt worden, geheel naar wens. Prijzen hiervoor zijn op aanvraag.

Klik voor meer informatie of om te boeken op de knop hieronder.

Ik wil meer informatie
Detailfoto Jaguar Mark 2 met Jaguar logo boven de gril op de motorkap

Tailor Made

Met een Tailor Made programma wordt de dag compleet naar wens verzorgd. Bezoek bijvoorbeeld onderweg een (auto)museum of nuttig een uitgebreide lunch. Een complete dag plezier om klanten, relaties en personeel nog meer te laten genieten.

Informeer naar de mogelijkheden voor een Tailor Made programma door contact met ons op te nemen.

Ik wil meer weten
Race Experience op Circuit Zandvoort bij Bleekemolens Race Planet met Lamborghini's

Bleekemolens Race Planet

De passie voor auto’s van Michael, Sebastiaan en Jeroen Bleekemolen blijkt niet alleen uit deze collectie oldtimers, maar ook uit de activiteiten van Bleekemolens Race Planet op Circuit Zandvoort en de kartcentra in Amsterdam en Delft.

Combineer het huren van klassiekers met een unieke Race Experience op het legendarische circuit in de duinen of met karten, bowlen, rollerskaten of lasergamen bij de locaties in Amsterdam en Delft.

Ik wil meer weten

Een arrangement boeken?

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de collectie?

Bekijk de klassiekers