Bleekemolens Race Planet

De passie voor auto’s van de Bleekemolen’s blijkt niet alleen uit de collectie oldtimers welke je op deze website terugvindt, maar ook uit de activiteiten van Bleekemolens Race Planet op Circuit Zandvoort en de kartbanen in Amsterdam en Delft.

Beleef zelf de snelheid van Circuit Zandvoort

Tijdens de Race Experience dagen op het circuit in de duinen kun je bij Race Planet zelf op het legendarische circuit rijden met Ferrari’s, Lamborghini’s, Porsche’s, Formule-wagens en nog veel meer. Bezoek voor meer informatie de website van Race Planet.

Meer informatie
Bleekemolens Race Planet McLaren 540C van de Race Experiences op Circuit Zandvoort waar je zelf in kunt rijden
Ferrari 488 GTB op Circuit Zandvoort tijdens een Race Experience van Bleekemolens Race Planet
Kom karten op de kartbanen van Race Planet Amsterdam of Delft
Karten bij Bleekemolens Race Planet in Amsterdam of Delft

Karten bij Race Planet in Amsterdam en Delft

Daarnaast opende Race Planet in 1993 de eerste indoor kartbaan in Europa. Inmiddels zijn er twee kartbanen, in Amsterdam en Delft, met uitdagende racebanen en snelle karts. Door jarenlange ervaring als professionele coureurs weten de Bleekemolen’s als geen ander hoe een goed racecircuit eruitziet en vooral hoe je daar zo snel mogelijk een rondje aflegt. Bezoek voor meer informatie de website van Race Planet.

Meer informatie

Activiteiten combineren

Bij groepen groter dan 42 personen kan een dag klassiekers huren gecombineerd worden met activiteiten van Race Planet op Circuit Zandvoort of op een van de kartbanen. Zo wordt een rit met oldtimers nog uitgebreider en leuker. Neem contact op voor alle mogelijkheden.