Over ons

Als fervent klassiekerliefhebbers hebben de Bleekemolens een mooie collectie oldtimers opgebouwd. Deze classic cars dateren van 1932 tot 1974 en, ondanks hun leeftijd, verkeren ze nog allemaal in topconditie.

Het zou toch zonde zijn als zulke mooie wagens binnen staan niets te doen?

Daarom krijg jij de kans om te rijden in de bijzondere wagens van racefamilie Bleekemolen. Over de jaren hebben Michael, Sebastiaan en Jeroen Bleekemolen in veel verschillende auto’s geracet en gereden op circuits over de hele wereld. Zo weten zij als geen ander hoe een auto moet rijden en vooral wat leuk is om te rijden. Met die kennis en passie zijn de Bleekemolens klassieke auto’s gaan verzamelen. Inmiddels is het uitgegroeid tot een brede collectie oldtimers, elk met een eigen karakter, een lust voor het oog en vooral ook leuk om mee te rijden.

Om ervoor te zorgen dat de auto’s met plezier gebruikt worden, kun jij ze huren van de Bleekemolens. Bijvoorbeeld om klanten en relaties beter te leren kennen of als personeelsuitje. Maak een klassieker puzzelrit of combineer de route met een bezoek aan een (auto)museum en met een lunch. Ideaal voor relatiemarketingdagen, personeelsuitjes of incentives met klanten en relaties. Het wagenpark bestaat voor een deel uit cabrio’s om nog meer te kunnen genieten van een zonnige dag.

Detailfoto Jaguar E-type met het logo en de achterkant van de auto
Detailfoto achterkant van een Jaguar E-type Roadster uit 1969

Stap in en ervaar de passie van de Bleekemolens

Een dag klassiekers rijden staat voor een dag veel plezier en een bijzondere ervaring om nooit te vergeten. Doordat een reservering uit minimaal 6 auto’s bestaat, kunnen wij de complete dag verzorgen. Onderweg kan er gewisseld worden van zitplaats, om tijdens de rit met meerdere wagens te kunnen rijden. Voor degenen die niet zelf willen of kunnen rijden zijn er eventueel chauffeurs beschikbaar, zodat ook zij een bijzondere dag beleven. Daarnaast is het voor groepen groter dan 42 personen mogelijk om een klassiekerdag te combineren met een Race Experience op Circuit Zandvoort of met één van de kartbanen in Amsterdam en Delft.

Voor de motorliefhebbers staan er ook diverse motorfietsen uit de vorige eeuw klaar. Deze motoren, met of zonder zijspan, worden enkel verhuurd in combinatie met een boeking van minimaal 6 auto’s. Informeer naar de mogelijkheden!

Arrangementen beginnen al vanaf € 395,- per auto (minimaal 6 auto’s), kijk voor de mogelijkheden bij de arrangementen. De complete rit wordt voor je verzorgd, met het uitzetten van de route, een routeboek, duidelijke uitleg over de auto’s en de dag vooraf en begeleiding met een bezemwagen.

Verzekering en algemene voorwaarden

Alle voertuigen in onze collectie voldoen aan de eisen om op de openbare weg te mogen rijden. Zo zijn zij voorzien van een WA-verzekering en geldige apk-rapporten. Om te kunnen zorgen voor een veilige en probleemloze rit, controleren wij de voertuigen regelmatig en zorgen voor goed onderhoud.