Classic Car Rally

Beleef het rijden in een oldtimer met de Classic Car Rally. Samen met collega’s, relaties, klanten of vrienden stap je in de mooiste klassiekers voor een toerrit. Rijd over de mooiste routes door Noord-Holland en geniet! Wij organiseren de rest.

Rijd rond in de mooiste klassiekers door het Hollandse landschap

Met de Classic Car Rally organiseren wij de mooiste klassiekerrit voor jou. Samen met jouw eigen groep, bijvoorbeeld relaties, klanten, vrienden of collega’s, ga je op pad met minimaal 4 auto’s. De rally begint bij de werkplaats van Team Bleekemolen. Vanaf daar leidt het routeboek de weg door de omgeving van Zandvoort. Het team dat de route als beste aflegt, is de winnaar van de Classic Car Rally. Maar, natuurlijk de ervaring van de klassieke auto’s is alleen al de moeite waard. Met onze kennis van de omgeving zorgen wij voor de mooiste route over de mooiste paden. Daardoor genieten jullie optimaal van de oldtimers en de omgeving. Een dag om nooit te vergeten en erg leuk als personeelsuitje of relatiedag.

Jaguar XK120 en andere klassiekers tijdens een klassiekerrit

Hoe ziet de rally eruit?

De Classic Car Rally begint met een gezellig ontvangst in Zandvoort, bij de werkplaats van Team Bleekemolen. Na een kop koffie of thee worden de teams geïnstalleerd in de klassieke auto’s. De routeboeken en versnaperingen worden uitgedeeld en een korte uitleg van de auto’s volgt. Als de deelnemers de motoren hebben gestart, gaat de rally van start.

De route neemt jullie mee over de mooiste wegen en indrukwekkende locaties rond Zandvoort. Tijdens de pauze kunnen de teams hun eerste ervaringen en spannende verhalen aan elkaar vertellen. Ook is er een mogelijkheid om te lunchen.

De route vervolgt zich langs nog veel meer mooie locaties en eindigt weer bij de werkplaats. De dag wordt afgesloten met de prijsuitreiking van de rally. Onder het genot van koffie, thee of fris kunnen de deelnemers alle mooie ervaringen van deze leuke dag bespreken.

Bekijk hier onze auto's
Interieur van de Rolls Royce Silver Cloud tijdens een klassiekerrally

Tarieven

De Classic Car Rally kost € 395,- per auto. Er is een minimum van 4 auto’s per rally, maar meer auto’s zijn natuurlijk mogelijk. Per auto kunnen twee personen deelnemen. Zijn er meer deelnemers per auto? Dat kan! Wel rekenen wij € 15,- per extra deelnemer.

Daarnaast is het ook mogelijk om op een andere startlocatie te beginnen. De kosten hiervoor zijn € 550,-.

Klik voor meer informatie of om te boeken op de knop hieronder.

Ik wil meer informatie
Detailfoto Jaguar Mark 2 met Jaguar logo boven de gril op de motorkap

Tailor Made

Met een Tailor Made programma wordt de dag compleet naar wens verzorgd. Bezoek bijvoorbeeld onderweg een (auto)museum of nuttig een uitgebreide lunch. Een complete dag plezier om klanten, relaties en personeel nog meer te laten genieten.

Informeer naar de mogelijkheden voor een Tailor Made programma door contact met ons op te nemen.

Ik wil meer weten
Race Experience op Circuit Zandvoort bij Bleekemolens Race Planet met Lamborghini's

Bleekemolens Race Planet

De passie voor auto’s van Michael, Sebastiaan en Jeroen Bleekemolen blijkt niet alleen uit deze collectie oldtimers, maar ook uit de activiteiten van Bleekemolens Race Planet op Circuit Zandvoort en de kartcentra in Amsterdam en Delft.

Combineer het huren van klassiekers met een unieke Race Experience op het legendarische circuit in de duinen of met karten, bowlen, rollerskaten of lasergamen bij de locaties in Amsterdam en Delft.

Ik wil meer weten

Een arrangement boeken?

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de collectie?

Bekijk de klassiekers